• Verenigingsweekend: te land, ter zee en in de lucht

  Verenigingsweekend: te land, ter zee en in de lucht

  Het Verenigingsweekend van Yamamoto heeft inmiddels een naam hoog te houden. De twee dagen staan doorgaans garant voor veel plezier, sportiviteit, gezelligheid en de nodige hilariteit. Zou het dit jaar ook weer zo’n daverend succes worden? De zon hielp in ieder geval mee: het waren twee heerlijke nazomerse dagen. 

  Ter land

  Als locatie was de keuze wederom op Nuth gevallen. Never change a winning location 😉 Dat voelde alvast vertrouwd. Door het zeskamp was iedereen meteen lekker actief en wakker. Het levend poolvoetbal zorgde voor een hoop lol. Tijdens het Archery tag kon iedereen zijn en haar boogschietkunsten tonen en zijn pijlen op de ander richten.

  Ter lucht

  Toen waren de drones aan de beurt. Het ziet er eenvoudig uit, maar blijkt – voor sommigen dan – toch moeilijker dan gedacht. Een heel parcours moet worden afgelegd en soms gaat er dan wel eens iets mis. Ook werd het verschil tussen de jonge generatie en de wat minder jonge generatie af en toe pijnlijk duidelijk.

  Even eten

  Dan is het tijd voor friet! Er wordt heerlijk gesmuld en de locale snackbar is weer dolblij als ze onze enorme bestelling mogen verzorgen. Daarna wordt er nog even ouderwets bingo gespeeld. En bij het kampvuur blijft het nog lang gezellig tot in de kleine uurtjes.

  Te water!

  Op zondag is er een smakelijk ontbijt met spek en eieren, verzorgd door Yvonne. Dat was weer top geregeld. Michiel verzorgt de workshop Kickboksen, zodat iedereen het luie zweet van de avond ervoor meteen kwijt is.  Ook de lunch is goed geregeld (nogmaals: dank aan Yvonne) en dan is het tijd voor een frisse duik met Waterhonkbal 2.0. Het is gelukkig warm dus de afkoeling is meer dan welkom.

  Een mooie afsluiter van een mooi Verenigingsweekend. Complimenten aan de Activiteitencommissie voor de perfecte organisatie, het originele programma en de goede zorgen! Zet het laatste weekend van september 2019 maar alvast in je agenda. Dan is het volgende Verenigingsweekend.