• Nieuws van het bestuur

  Nieuws van het bestuur

  Het bestuur van Yamamoto is met frisse energie aan het nieuwe seizoen begonnen. Ze delen enkele belangrijke nieuwtjes met je.

  Handig Jiu Jitsu-boekje van Peter Vluggen

  Het inschrijfgeld voor het nieuwe seizoen is door het bestuur vastgesteld op € 20,00. Iedere nieuwkomer die lid wordt, krijgt van de club meteen het mooie boekje, gemaakt door Peter Vluggen, 6e Dan Jiujitsu. In het boekje staan technieken voor de gele tot en met zwarte band, geïllustreerd met duidelijke foto’s. Alle bestaande leden kunnen het boekje aanschaffen voor € 10,00. Bij hun inschrijving hoefden zij immers maar € 10,00 euro te betalen.

  Geen verenigingsweekend dit jaar

  Omdat maar een paar leden dit jaar konden deelnemen aan het geplande verenigingsweekend op 28 en 29 september, heeft het bestuur besloten dit af te blazen. Misschien volgend jaar beter.

  Agenda

  Op de website is sinds kort de button Agenda geplaatst, zodat je altijd snel kunt zien wat er de komende tijd te doen is, zowel bij de club als bij de JBN. Zo is er op zondag 29 september van 11.00 tot 14.00 uur een strandtraining gepland.  In het kader van het 50 jarig JBN bestaans jubileum van het district Limburg.

  Verder is er zondag 13 oktober weer de 1e Districts Graden Commissie Jiu Jitsu stage te Kai In Sho in Roermond. Dan  nog een vrije Jiu Jitsu stage ook vanwege het jubileum op 17 november 2019. Kijk voor meer informatie op de posters.

  En op 27 oktober: Jubileum Stage Japanse Sensei Eiji Kikuchi in de ochtend. Alle leden van Yamamoto die voor de zwarte band willen gaan, hebben veel aan de stagetrainingen die de JBN Limburg in Roermond aanbied. Hou de agenda in de gaten. Doe mee, je leert andere mensen in Limburg kennen die met hart en ziel Jiu Jitsu bedrijven, je ziet de examinatoren en door het deelnemen aan de stages kun je vrijstellingen krijgen voor onderdelen van je zwarte band examen. Kijk voor meer informatie op de website van de JBN Limburg.

  Budonacht

  Zet 9 november in je agenda. Dan organiseren we weer de Yamamoto Budonacht voor alle leden van de club . Meld je nu al aan bij een van de bestuursleden of via de mail. Bestuurslid Pascal van Golde werkt aan het programma. Zodra dit rond is lees je meer op onze website en kun je je hier inschrijven.