Train een hele maand gratis!
Ben je lid van Yamamoto en ken je iemand die ook interesse heeft in Jiu Jitsu? Neem hem of haar dan gerust een keertje mee naar de les. Zo word je ambassadeur van onze vereniging. Blijft jouw introducee twee maanden lid van onze vereniging? Dan krijg jij een maand gratis trainen! Je mag zoveel introducees meenemen als je wilt. Hoe meer nieuwe leden, hoe langer jij gratis traint! En jouw introducee mag natuurlijk ook weer anderen meenemen. Onder alle ambassadeurs en hun introducees wordt een prijs verloot tijdens de Algemene Ledenvereniging!


Koop een lesboek
Wil je graag meer lezen over Jiu Jitsu? Of na de les de technieken nog een keertje doornemen? Dat kan. Met het Lesboek Jiu Jitsu van Yamamoto.
Twee keer per jaar zijn er clubexamens. Het lesboekje helpt je goed op weg. Tijdens de trainingen oefen je natuurlijk je technieken. In het lesboek kun je aantekeningen maken en thuis alles nog eens goed doornemen. Het lesboekje kost €15,-. In de dojo ligt een inkijkexemplaar. Heb je interesse? Geef het dan door aan iemand van het bestuur of stuur een berichtje via het contactformulier.

Het Lesboek Jiu Jitsu is tot stand gekomen mede dankzij Peter Vluggen (6e Dan Jiu Jitsu). We willen hem hier dan ook heel erg voor bedanken. Verder hebben we het zelf uitgebreid met combinaties, overnames, BJJ basisbeginselen etc. Via tekst en foto’s – gemaakt in onze eigen dojo – kun je alles in je eigen tempo doornemen.


Zet je in als vrijwilliger
Jiu Jitsu Vereniging Yamamoto is meer dan alleen maar twee keer per week trainen. We organiseren geregeld activiteiten, zoals het verenigingsweekendje, examens, de Budonacht, de Algemene Leden Vergadering, borrels en etentjes. Dat maakt de vereniging tot wie we zijn: sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand. Maar dat kunnen we niet alleen!

We zouden het daarom ook heel leuk vinden als de leden, maar ook hun vrienden, familie of ouders een handje mee helpen. Dit is natuurlijk allemaal op vrijwillige basis.


Wat kan ik doen?
Alle beetjes helpen en vele handen maken licht werk. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan:
– materiaalbeheer (bijvoorbeeld bestellingen van judopakken regelen)
– activiteitencommissie (organiseer samen de leukste activiteiten voor de vereniging)
– kascontrolecommissie (je checkt dan een of twee keer per jaar het huishoudboekje)
– bestuurslid (denk mee over de vereniging!)

Maar ook ondersteunend taken zoals:
– broodjes smeren
– vervoer (denk aan stages, verenigingsweekend)
– boodschappen doen voor de ijskast

Lijkt je dit wat?
Meld je aan via het contact formulier of bij een van de bestuursleden. Je komt dan op de vrijwilligerslijst te staan. Zodra er een activiteit gepland wordt, sturen we je een mailtje om te kijken of je kunt meehelpen.


Ideeën of tips?
Natuurlijk kan iedereen meedenken met de vereniging. Heb je een leuk idee of een goede oplossing? Geef het dan door!. Zo maken we samen van Yamamoto de gezelligste Jiu Jitsu Vereniging van Nederland!

examens zomer
nieuwe jaar