• Kom je ook naar de ALV van Yamamoto?

  Kom je ook naar de ALV van Yamamoto?

  Op zaterdag 18 mei 2019 organiseert Yamamoto haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV).  Zoals altijd doen we dit volledig in eigen stijl. Dus geen saaie vergadering, maar na de verplichte agendapunten is er een verrassende activiteit georganiseerd. Nieuwsgierig? Kom dan naar de ALV!

  Afscheid

  Wouter stopt na vier jaar als voorzitter van Yamamoto. Tijdens de ALV wordt er daarom stil gestaan bij zijn afscheid. Tegelijkertijd gaan we op zoek naar een nieuwe voorzitter en wordt er gestemd over de opvolging van Wouter. We zoeken ook twee nieuwe leden voor de kascontrole. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met penningmeester Lynn.

  De BBQ

  Direct na de ALV wordt de BBQ aangestoken voor (ere)leden, partners, vrienden, familie en oud-leden van de vereniging. Wil je hieraan deelnemen, dan vragen we een vergoeding van €10,- per deelnemer. Iedereen is welkom tijdens de ALV, alleen de leden hebben officieel stemrecht.

  Het programma
  De bar is open vanaf 15:30 uur
  De Algemene Leden Vergadering start om 16:00 uur
  De BBQ wordt om 17:30 uur aangezet

  Locatie: Koning Zwentiboldstraat 7, 6226 AK te Maastricht

  Tot slot

  In verband met de boodschappen willen we graag weten hoeveel mensen er gaan komen. Tot 11 mei 20.00 kun je je daarom via het inschrijfformulier opgeven. Graag zien we je aanmelding tegemoet en kunnen we tijdens de ALV gezamenlijk proosten op een sportief jaar.