• Het Spaghettifeest komt er weer aan!

  Het Spaghettifeest komt er weer aan!

  Het Spaghettifeest van Jiu Jitsu Vereniging Yamamoto was vorig jaar zeer geslaagd. Daarom duikt de Activiteitencommissie ook dit jaar weer de keuken in om een heerlijk maal voor iedereen te bereiden. Maar het blijft niet bij alleen spaghetti eten! Het spaghettifeest is meer…

  Extraatje
  Een professionele kok zet op 9 februari weer een heerlijk maal op tafel. Het liefst voor zoveel mogelijk mensen. Want als vereniging letten we op de kleintjes. En elke euro die aan het einde van de avond overblijft, stoppen we in het potje voor de komende activiteiten. Zo sparen we alvast voor straks. Dus ook familieleden, vrienden, kennissen en buren zijn van harte welkom! Hoe meer zielen, hoe meer spaghetti-vreugde. En hoe meer mensen, hoe grootser de activiteiten dit jaar worden!

  Hoe laat kunnen we aanschuiven?
  Iedereen kan tussen 16.00 en 20.00 langskomen bij de dojo (Frans van de Laarplein 3 in Maastricht) en zijn of haar portie verorberen. De leden van Yamamoto zorgen ervoor dat de overheerlijke pannen spaghetti klaar staan. Dat wordt smullen! Blijf gerust hangen en doe nog een drankje. Het belooft een gezellige avond te worden.

  Voor ieder wat wils
  Onze kok maakt zowel een klassieke versie met rundergehakt als een vegetarische versie. Dus er is voor iedere liefhebber een smakelijke portie spaghetti.

  Ik doe mee!
  Kom jij ook naar het Spaghettifeest? Geef je dan op via het inschrijfformulier vóór 4 februari. Hier kun je ook aangeven of je voor de klassieke versie gaat of voor de vegetarische. Aan het feest zijn natuurlijk kosten verbonden. Daarom vragen we €7,50 per persoon. Geen geld voor een overheerlijk feestmaal! Wil je liever aan de deur betalen? Geen probleem, dan kost het €10,-.