• Geslaagde examens

  Geslaagde examens

  Na een half jaar trainen was het 15 december weer tijd voor de examens van Yamamoto. 22 kandidaten hadden zich verzameld in de dojo. De een wat zenuwachtiger dan de ander. Iedereen deed zijn of haar uiterste best om trainer Leon te laten zien dat ze die hogere band of slip meer dan verdienen.  

  Grote opkomst

  Afgelopen donderdag waren al vijf leden geslaagd voor hun hogere band. Zij konden 15 december helaas niet aanwezig zijn, maar daar is bij Yamamoto altijd een (gi)mouw aan te passen. Op zaterdag was de rest aan de beurt. Langs de matten hadden veel ouders, vrienden, broertjes en zusjes zich verzameld om de Jiu Jitsu-ka’s te steunen. En met succes, want iedereen is geslaagd. Gefeliciteerd!

  Poetsen en pronken

  Na afloop volgde nog de verplichte poetsbeurt van de matten. Volgende week kan er nog even op schone matten worden getraind en gepronkt met de nieuwe banden of slips. Daarna is het tijd voor een welverdiende kerstvakantie. In het nieuwe jaar gaat op 8 januari de dojo weer open. We wensen iedereen alvast een mooie kerst, een knallend oud en nieuw en een sportief 2019.