Yamamoto organiseert vanalles. Doe je ook mee?

Examens
Twee keer per jaar biedt Yamamoto de mogelijkheid om op examen te gaan. Een spannend moment. Je traint hard om op te gaan voor die gewenste slip of gedroomde band. De leraar bepaalt of jij op examen kunt. Het examen kost €15,-. De examens bij Yamamoto voldoen aan de eisen van de Judo Bond Nederland. Je legt je examen af bij een gecertificeerde trainer. Indien je geslaagd bent, krijg je de bijbehorende slip of band en een officieel JBN-certificaat. Een mooie prestatie!

Wanneer?
Hou het nieuws in de gaten of onze Facebook-pagina voor de eerstvolgende examendatum.

Stages
De Dan Graden Commissie Limburg organiseert regelmatig regionale Jiu Jitsu stages. Deze staan altijd in het teken van een thema binnen het Jiu Jitsu. Het volgen van deze stages helpt je om je Jiu Jitsu vaardigheden en kennis te verbeteren. Daarnaast krijg je les van gediplomeerde Jiu Jitsu leraren die elk op hun eigen wijze en stijl de stage verzorgen. Het maakt niet uit of je aan het trainen bent voor je eerstvolgende Dan examen of net begonnen bent met het beoefenen van Jiu Jitsu. Iedereen kan de stage volgen en op zijn eigen niveau meedoen.

Wanneer?
Hou het nieuws in de gaten of onze Facebook-pagina voor de eerstvolgende stage. 

Evenementen
Jiu Jitsu vereniging Yamamoto organiseert leuke, uitdagende en sportieve evenementen voor haar leden. Variërend van een gezellige borrel tot uitdagende stages en onvergetelijke verenigingsweekenden.

Onze hoofdtaak is het verzorgen van Jiu Jitsu lessen met de daarbij behorende normen, waarden en discipline. Daarnaast bieden we onze leden ook de mogelijkheid om elkaar te leren kennen tijdens evenementen. Zo leer je elkaar ook op een andere manier kennen.
Iedereen (vanaf 8 jaar) die bij Yamamoto traint is welkom en het programma is altijd uitdagend, sportief of gewoon gezellig. In een ontspannen omgeving onder het genot van een hapje en een drankje organiseren we de leukste activiteiten. Deelname is geheel vrijblijvend en altijd onder begeleiding van minimaal twee bestuursleden. De kosten worden altijd van tevoren gemeld via onze website.
Ben je benieuwd naar onze evenementen? Kijk dan eens onder het kopje Nieuws naar alle verslagen van de afgelopen tijd of volg ons op Facebook.

Wanneer?
Wil je weten wanneer het volgende evenement is? Kijk dan snel in de agenda. Aanmelden voor een activiteit verloopt altijd via onze website.


Meerdere workshops
Ben je op zoek naar een sportief (verenigings)uitje, vrijgezellen activiteit  of misschien wel een origineel verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter en haar vriendjes of vriendinnetjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor het volgen van een workshop Jiu Jitsu of Judo! (deelname vanaf 8 jaar). Bekijk ons onderstaande aanbod:

Een workshop op maat
Wij verzorgen workshops die geheel op maat kunnen worden aangeboden. In onderling overleg stemmen we de tijden, duur en intensiteit af. De workshop is voor iedereen toegankelijk!
De workshops kunnen gericht zijn op:
– Zelfverdediging (Afweren / bevrijden en zo snel mogelijk vluchten)
– Judo (basis les valbleken & houdgrepen)
– Jiu Jitsu (Afweren / bevrijden en in actie komen)

Wil jij ook een workshop Jiu Jitsu, Judo of zelfverdediging volgen of heb je meer interesse? Neem dan contact met ons op.

“Ik heb na de workshop een veel beter beeld gekregen van Jiu Jitsu.”

“Nooit gedacht dat ik iemand in een houdgreep zou kunnen leggen!”

“Waar kan ik me inschrijven voor Jiu Jitsu lessen?”  examens zomer
nieuwe jaar