Je wilt graag met Jiu Jitsu aan de slag! Maar wat kost het? Hier krijg je een duidelijk overzicht.

Eerste drie lessen gratis
Voor iedereen zijn de eerste drie lessen gratis. Dat is al mooi meegenomen!

Lidmaatschap

Kosten: eenmalig €20,- inschrijfgeld en maandelijks €22,50.
Betaling: via automatische incasso. Iedere eerste week van de maand wordt het van je rekening afgeschreven. Dus geen gedoe met het overmaken van geld.
Jij krijgt:
– Twee keer per week les.
– Het boek van Peter Vluggen Kansetsu Wasa
– Een clublogo voor op je Jiu Jitsu pak (Gi)
– Vrijblijvende deelname aan verenigingsactiviteiten
– De mogelijkheid om maandelijks op te zeggen (1 maand opzegtermijn). Dus geen gedoe met een jaarabonnement
Bonus: je krijgt les van een ervaren en JBN-gecertificeerde Jiu Jitsu leraar B.

Wat zijn de overige kosten?

Lidmaatschap Judo Bond Nederland
Om bij ons te trainen heb je een inschrijving bij de Judo Bond Nederland (JBN) nodig. De tarieven verschillen per leeftijd en zijn terug te vinden op de  website van de JBN

De voordelen van je lidmaatschap van de JBN staan hier op een rijtje

Kleding
De kosten voor een Jiu Jitsu pak (Gi) lopen erg uiteen. Van €45,- tot €200,-. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Yamamoto biedt haar leden een aantrekkelijke verenigingskorting. Een Gi kost bij ons €45,-. Door je pak via de vereniging te kopen, bespaar je niet alleen op de kosten. Je steunt ook de clubkas. En dat komt weer ten goed van de activiteiten voor jou als lid!

Examens
Twee keer per jaar biedt Yamamoto de mogelijkheid om op examen te gaan. Een spannend moment. Ieder half jaar train je om op te gaan voor die gewenste slip of gedroomde band. De leraar bepaalt of jij op examen kunt. Het examen kost €15,-.

De examens bij Yamamoto voldoen aan de eisen van de Judo Bond Nederland. Je legt je examen af bij een gecertificeerde trainer. Indien je geslaagd bent, krijg je de bijbehorende slip of band en een officieel JBN-certificaat. Een mooie prestatie waar je trots op mag zijn!

Jeugdsportfonds
Het Jeugdsportfonds maakt het mogelijk dat kinderen kunnen sporten door middel van een financiële bijdrage. Wij werken als vereniging nauw samen met het Jeugdsportfonds zodat uw kind toch kan sporten. Of u in aanmerking komt voor een bijdrage hangt af van uw financiële situatie.

Kijk voor meer informatie op: Jeugdsportfonds. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of spreek een van de bestuursleden aan tijdens de training.

examens zomer
nieuwe jaar