nieuwe jaar

Proeflessen

Ben je geïnteresseerd in Jiu Jitsu? En wil je een keer komen kijken of meteen mee doen? Dat kan! Tijdens onze lessen mag iedereen deelnemen. Van jong tot oud, met veel of weinig ervaring. Je bent van harte welkom. Klik hier voor meer informatie.

examens zomer

Abonnementsvormen

Je wilt graag met Jiu Jitsu aan de slag! Maar welk abonnement is voor jou het beste? Wat kost een Jiu Jitsu pak en welke kosten komen er nog meer bij kijken? Hier krijg je een duidelijk overzicht.

Jeugd

Wij bieden Jiu Jitsu ook speciaal voor de jeugd! Iedere dinsdag en donderdagavond is het voor onze jonge Jiu Jitsuka’s mogelijk om lessen te volgen. Ook als ouder deel kun je deelnemen aan de jeugdles. Klik hier voor meer informatie.

medium

Meer voor leden

Bij ons gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand. We organiseren naast de trainingen maandelijks activiteiten en evenementen. Dat maakt de vereniging tot wie we zijn! Klik hier voor meer informatie voor leden.

Evenementen

Jiu Jitsu vereniging Yamamoto organiseert leuke, uitdagende en sportieve evenementen voor haar leden. Variërend van een gezellige borrel tot uitdagende stages en verenigingsweekenden. Klik hier voor meer informatie.

Budonacht

Een keer per jaar organiseert Yamamoto Maastricht de Budonacht. Maak kennis met meerdere Budosporten in korte workshops en wie weet ontdek je jouw volgende uitdaging. Klik hier voor meer informatie.