Evenementen
Jiu Jitsu vereniging Yamamoto organiseert leuke, uitdagende en sportieve evenementen voor haar leden. Variërend van een gezellige borrel tot uitdagende stages en onvergetelijke verenigingsweekenden.

Onze hoofdtaak is het verzorgen van Jiu Jitsu lessen met de daarbij behorende normen, waarden en discipline. Daarnaast bieden we onze leden ook de mogelijkheid om elkaar te leren kennen tijdens evenementen zoals stages, verenigingsuitjes en Budonachten. Zo leer je elkaar ook op een andere manier kennen.

Iedereen (vanaf 8 jaar) is welkom en het programma is altijd uitdagend, sportief of gewoon gezellig. In een ontspannen omgeving onder het genot van een hapje en drankje organiseren we de leukste activiteiten. Deelname is geheel vrijblijvend en altijd onder begeleiding van minimaal twee bestuursleden. De deelnamekosten per evenement worden altijd van tevoren gemeld via onze website.

Ben je benieuwd naar onze evenementen? Kijk dan eens onder het kopje Nieuws naar alle verslagen van de afgelopen tijd of volg ons op Facebook. Wil je weten wanneer het volgende evenement is? Kijk dan snel in de agenda. Aanmelden voor een activiteit verloopt ook via onze website.

Het is ook mogelijk even een ical bestand te downloaden. Importeer deze in jouw persoonlijke agenda en je blijft automatisch op de hoogte van alle nieuwe evenementen en eventuele wijzigingen

Wil je meer informatie over een evenement? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk je vraag beantwoorden.